Connect with us

Actualitat

Núria Hinojosa: “Vull ser la pròxima batlessa de Manacor”

L’acte de presentació de la candidata socialista a l’Ajuntament va comptar amb la participació de Francina Armengol i Catalina Caldera

Un centenar de persones acompanyaren a Núria Hinojosa en el seu primer acte des que ha estat proclamada candidata socialista a la batlia de Manacor, en una trobada en la qual també hi va participar la candidata del PSIB-PSOE al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Armengol ha demanat mobilització per a les pròximes eleccions del 28 d’abril i del 26 de maig, assegurant que “si volem seguir progressant amb drets, llibertats i més democràcia ens hem de moure perquè el Partit Socialista tengui els millors resultats, a totes les institucions, perquè l’alternativa és tornar a l’Espanya del blanc i negre”.

Per part seva, la candidata socialista a la batlia de Manacor, Núria Hinojosa, va expressar el seu objectiu clar: “vull ser la pròxima batlessa de Manacor, ningú ens guanya en il·lusió i en ganes de fer feina”.

Hinojosa va apsotar per “canviar l’immobilisme, la deixadesa i la desgana de l’actual equip de govern per un ajuntament d’esquerres pel qual faré molta feina i aniré on faci falta per defensar els interessos de la gent de Manacor”.

Concretament, la candidata socialista ha avançat que vol un municipi “amb aceres accessibles, ben il·luminat, mantingut, amb unes entrades atractives, amb bons equipaments educatius i sociosanitaris, pensant en el municipi que volem per als nostres fills i néts”.

Són tendència