Connect with us

Actualitat

Detinguts dos joves per nombrosos robatoris amb violència a Felanitx

En una intervenció conjunta entre la Policia Local i la Guàrdia Civil

Agents de la Policia Local de Felanitx i de la Guàrdia Civil han detingut a dos joves, un d’ells menor d’edat, per la presumpta comissió de tres robatoris amb violència i intimidació (estirada amb lesions a les víctimes) i de dos furts en habitatges de la localitat.

La recerca es va iniciar a finals del passat mes de gener, després de la denúncia d’una dona d’avançada edat, que va comunicar haver estat víctima d’una ‘estirada’ de la seva bossa, que li va causar lesions lleus en caure a terra a conseqüència del robatori. Dies més tard es va rebre una altra denúncia en el mateix sentit també per una altra dona major. Totes dues denúncies coincidien en el modus operandi dels delinqüents, dos joves d’aspecte similar s’aproximaven a peu amb cautela a les senyores en la via pública de Felanitx i amb gran rapidesa els agafaven la bossa de mà i d’una forta estirada el sostreien per a seguidament fugir a la carrera.

D’altra banda, es van rebre denúncies per furts en interior d’habitatges, donant-se la circumstància que en uns d’ells els autors van ser sorpresos a l’interior d’una de les cases. En aquests casos, es tractava igualment de dos joves, donant-se la circumstància que les descripcions aportades pels perjudicats coincidien amb els autors dels robatoris amb violència, per la qual cosa es va sospitar que aquests podrien ser residents en la localitat de Felanitx.

Així després de diverses comprovacions els guàrdies civils i policies locals van aconseguir identificar als autors de robatoris, fet que va permetre la seva detenció. Als detinguts se’ls imputen 3 robatoris amb violència (en dos d’ells van produir lesions a dues dones majors) i 2 furts en l’interior d’habitatges. El jutge va decretar l’ingrés a la presó del major d’edat.

Són tendència