Connect with us

Actualitat

Un nou projecte urbanístic amenaça Cala Falcó

Terraferida insta a l’Ajuntament de Manacor i al Govern a protegir el litoral de Manacor davant la possibilitat d’aixecar una nova edificació a la zona

Terraferida ha denunciat aquest divendres que la zona prelitoral compresa entre s’Estany den Mas i Cala Falcó, en el municipi de Manacor, està greument amenaçada per un nou projecte d’edificació. Tot i que la major part d’aquesta zona litoral està protegida com a ANEI, la Llei d’Espais Naturals va deixar sense protecció urbanística suficient diverses parcel·les, com per exemple a la finca de Can Fresquet, que ara mateix resta com a edificable, amb possibilitats de construir-se un gran edifici de fins a 1.500 metres cúbics i 500 m2 a alguns centenars de metres de la mar.

Terraferida ha formalitzat la petició de protecció de la zona davant el Govern i davant l’ajuntament de Manacor. Segons aquesta entitat, “l’administració local podria protegir la zona de manera definitiva, ràpida i efectiva, perquè ara està revisant el seu Pla General i té la possibilitat de protegir tota la zona sense cap dificultat ni despesa econòmica”. Terraferida també ha enviat al Govern un requeriment perquè mogui fitxa i es coordini amb l’ajuntament per tal de fer efectiva la protecció definitiva d’aquest entorn natural situat a la costa de Manacor.

Cal recordar, que defrancdigital.com el passat mes de gener va informar que els inversors indis coneguts com els Reuben Brothers havien adquirit cinc parcel·les situades a la costa de Manacor. Es tracta d’aquest mateix indret que ara l’entitat ecologista adverteix de la possibilitat que es construeixi un nou projecte urbanístic.

defrancdigital.com el passat mes de gener va informar que els inversors indis coneguts com els Reuben Brothers havien adquirit cinc parcel·les situades a la costa de Manacor. Es tracta d’aquest mateix indret que ara l’entitat ecologista diu que es veu amenaçat

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència