Connect with us

Comunitat

A Mallorca: Una banda de romanesos acumulava en cinc mesos robatoris de rellotges per valor de 225.000 euros

Les detencions no han permès poder recuperar ni un sol rellotge que una vegada sostrets eren immediatament enviats a diversos països de l’est

Rellotges d’alta gamma per valor de 225.000 euros és el botí de la banda que en els últims cinc mesos ha actuat per Mallorca i a la qual pertanyen un home i una dona, tots dos de nacionalitat romanesa, que han estat detinguts per la Policia Nacional.

Les detencions d’aquestes dues persones, de 27 i 28 anys, es van produir dimecres passat després d’una recerca en la qual s’han identificat a altres vuit integrants i la detenció el passat mes desembre d’una dona de 26 anys d’edat quan abordava a una víctima utilitzant la violència per a robar-li el rellotge.

Aquestes detinguts i igual que els altres integrants de la banda romanen petites temporades en el mateix lloc per a cometre els robatoris. Tenien establerta la seva base a Barcelona. Amb aquestes detencions la Policia Nacional ha aconseguit aclarir cinc robatoris directament comesos pels dos detinguts i una altra vintena per part de membres de l’organització.

La Policia Nacional ha apuntat que no ha recuperat ni un sol rellotge. La destinació final dels rellotges era la seva venda en el mercat negre en països de l’est.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència