Connect with us

Actualitat

L’exbatle, Sebastià Vidal, crea un comitè local de Vox a Ses Salines

Hauria acceptat crear l’estructura del partit a nivell municipal, a canvi de què ell pugui figurar en la llista que encapçalarà Jorge Campos en l’àmbit autonòmic

Sebastià Vidal vol tornar a tenir protagonisme polític en l’àmbit municipal de Ses Salines, si bé sembla haver fixat les seves aspiracions personals més enllà del municipi saliner. L’exbatle de Ses Salines, durant la seva controvertida etapa en el PP, dur setmanes movent fils amb el propòsit de constituir un comitè local del partit d’ultradreta Vox de cara a les pròximes eleccions municipals.

Segons ha pogut saber defrancdigital.com, aquesta candidatura en cap cas seria encapçalada pel mateix Vidal, si bé aquest podria presidir la formació a nivell municipal. En tot cas, Vidal hauria acceptat crear l’estructura del partit a Ses Salines, a canvi de què ell pugui figurar en la llista que encapçalarà Jorge Campos en l’àmbit autonòmic, segons han explicat les mateixes fonts. La notícia que els avançam es podria fer oficial en les properes setmanes.

Cal recordar, que el pas de Vidal per la batlia de Ses Salines és recordat perquè va ser a les hores el principal imputat en l’anomenat ‘cas Cavallistes’. Un escàndol urbanístic que va ser destapat pel periòdic Diario de Mallorca l’any 2005 i que acusava Vidal d’haver posat d’acord a diferents càrrecs polítics del PP per aconseguir certificats de dubtosa legalitat amb el propòsit d’aconseguir que l’Agrupació Cavallista de Ses Salines fos declarada d’interès general i d’aquesta manera poder legalitzar la seva seu social, que en realitat era un habitatge de l’exbatle construït en sòl rústic, per tant, il·legal, però que li hauria permès obtenir la declaració d’interès general per part de la Comissió d’Urbanisme del Consell de Mallorca. El cas va aixecar una forta polseguera política arreu de Mallorca.

Sebastià Vidal, que va estar imputat en la causa i que resultà finalment absolt, va haver de dimitir del càrrec de batle el mes d’agost del 2005.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència