Connect with us

Actualitat

L’IDI presenta als comerciants d’Algaida iComerç

Un projecte de millora comercial per al municipi

Tècniques de l’Institut d’Innovació Empresarial varen presentar aquest dilluns als comerciants d’Algaida la proposta d’accions de dinamització comercial d’iComerç impulsat des d’aquest organisme depenent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria. El pla va tenir com a punt de partida una jornada estratègica amb els empresaris d’Algaida amb la intenció d’analitzar els punts forts i febles del teixit comercial del municipi. Arran d’aquesta trobada i després d’una anàlisi tècnica de les necessitats d’Algaida, ahir es varen proposar una sèrie de millores per tal d’aconseguir un sector comercial més innovador.

iComerç és un programa de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria que posa al servei dels comerciants un instrument d’innovació amb l’objectiu de modernitzar el sector i millorar la competitivitat del comerç de proximitat.

Una de les primeres accions que es posaran en marxa seran els cursos de formació dels comerciants per millorar les competències professionals dels empresaris. Entre els cursos proposats, hi destaquen aparadorisme i marxandatge visual, xarxes socials aplicades al comerç, i màrqueting i comunicació. Els empresaris que així ho desitgin podran formar-se en aquestes disciplines per adaptar-se a la realitat del mercat actual.

Són tendència