Connect with us

Actualitat

Detinguts dos joves per suposadament haver incendiat un magatzem de fusta a Montuïri

També van sostreure de l’interior d’un habitatge dues motocicletes amb les quals van fugir del lloc dels fets

La Guàrdia Civil ha detingut a dos joves pels suposats delictes d’incendi i robatori amb força, comesos en un magatzem de fusta i un habitatge respectivament a Montuïri.

Els fets van ocórrer en la matinada del passat dia 13, quan es va declarar un incendi a l’interior d’una nau de fustes de venda en aquesta localitat del Pla de Mallorca. Per a sufocar l’incendi van haver de participar diverses dotacions de Bombers de Manacor i Llucmajor així com Protecció Civil de Montuïri. Els danys produïts van ascendir a més de 60.000 euros.

Els investigadors de la Guàrdia Civil van esbrinar que una vegada provocat l’incendi, els autors es van dirigir a un habitatge situat prop de la nau que cremava i van sostreure de l’interior dues motocicletes amb les quals van fugir del lloc dels fets.

Fruit de les gestions realitzades, inspecció ocular en el lloc de l’incendi, presa de declaracions a veïnats, víctimes i tractament de proves obtingudes, es va poder localitzar una de les motocicletes sostretes, per a més tard identificar als autors de l’incendi i la posterior detenció dels dos joves que compten amb un ampli historial delictiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència