Connect with us

Oci i Cultura

‘Experimenta 2019’, a l’IES de Manacor, reuneix els futurs científics i investigadors

Des d’avui i fins dia 22 els alumnes d’ESO i de batxillerat mostren els experiments científics que han treballat en matèria de física, química, ciències naturals, matemàtiques, tecnologia o tècniques experimentals

La diversitat de demostracions que es poden trobar a Experimenta 2019 és tan àmplia com les disciplines que engloba: física, química, biologia, geologia, tecnologia i matemàtiques. Així, els alumnes que passaran per la fira Experimenta d’enguany s’acostaran a conceptes com el magnetisme, l’equilibri, la llum i els seus colors, el so, els diagrames de Voronoi, les politges, les màquines simples, les possibles utilitats del làser o la investigació criminal.

Enguany la fira celebra la seva tretzena edició i “des de l’Ajuntament de Manacor hem de felicitar tota la comunitat educativa de l’IES Manacor perquè amb més de deu anys d’experiència és evident que els resultats d’Experimenta compensen els esforços que suposa l’organització de la fira”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. A la visita a la fira també hi han assistit els regidors Antònia Llodrà, Maria Isabel Bauzà, Isabel Febrer; Carles Grimalt, Maria Antònia Sansó i Joan Sagrera. Tots ells han acompanyat el director i els alumnes del centre en el recorregut de la fira Experimenta 2019.

Són tendència