Connect with us

Oci i Cultura

Llucmajor destina 175.000 euros en la millora dels parcs infantils

Com a inversió financerament sostenible

L’Ajuntament de Llucmajor ha destinat una partida de 175.000 euros en la millora dels parcs infantils. En total, es fan millores o es canvien els engronsadors i jocs existents a 9 parcs de Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions. Aquestes millores es fan a compte del romanent de tre- soreria de l’Ajuntament de Llucmajor i com a inversions financerament sostenibles.

A s’Arenal es col·loquen 311 metres quadrats de paviment de cautxú nou i es repa- ren els jocs del parc Joan Ferre Pomar. Així mateix, a la zona costanera també es substitueixen els jocs actuals i es col·loquen 150 metres quadrats de cautxú a la plaça de s’Estació i, al poliesportiu, es milloren amb reparació i reubicació de jocs.

A Urbanitzacions es col·loca cautxú i milloren o canvien els jocs actuals a la plaça Joan de Borbó (Badia Gran), carrer Acàcia (Son Verí Nou), carrer Garrovers (Les Palmeres), carrer Mar (Son Bieló), carrer de sa Torre (Cala Pi).

Finalment, en el nucli urbà de Llucmajor, es col·loca un nou joc i es repara la resta d’existents i també es posa 301 metres quadrats de paviment de cautxú continu nou.

El regidor de Manteniment de l’Ajuntament de Llucmajor, Bernadí Vives, explica que “començam a veure el fruit de l’esforç que hem fet aquesta legislatura en millo- rar la situació econòmica de l’Ajuntament i ara podem començar a fer inversions a compte del superàvit, ja que ara ens ho permet la Llei estatal”.

Vives afegeix que “millorar els parcs infantils és important perquè són espais molt sensibles i són utilitzats pels més petits de les famílies i, a banda de mantenir-los

en bon estat, també és important anar actualitzant-los per complir les lleis i normes de seguretat”. En aquest sentit, afegeix que gràcies a aquestes darreres inversions “els parcs compliran la normativa Europea UNE-EN1176 i 1177 i rebran la certificació pertinent”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència