Connect with us

Societat

Segellen a Mallorca les primeres targetes d’estacionament a ostomitzats i pacients amb malaltia inflamatòria intestinal

Es tracta de la posada en marxa del conveni ABACCO Pass pel qual persones amb malalties cròniques podran estacionar durant una hora quan tinguin una urgència sense risc de ser multats

Es tracta de la posada en marxa del conveni ABACCO Pass pel qual persones amb Crohn, Colitis Ulcerosa i ostomitzades, podran estacionar durant una hora quan tinguin una urgència sense risc que els posin una multa.

Aquest divendres a les 10.30 del matí serà quan la Policia local d’Inca segellarà les primeres targetes d’estacionament urgent. A partir de llavors les persones que pateixen Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa, així com aquelles a les quals els hagin practicat una ostomia, per a defecar o orinar en una bossa situada a l’abdomen a través d’un orifici, veuran com el seu dia a dia és una mica menys complicat.

L’Associació ABACCO Balears i la Policia Local d’Inca, han signat el conveni ABACCO Pass pel qual 2.500 pacients de Crohn i Colitis Ulcerosa i 3.000 ostomitzades de tota l’illa, podran estacionar els seus vehicles sense risc de ser multats, quan tinguin urgència per acudir a un bany.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència