Connect with us

Comunitat

Detingut el director de la UNED per presumptes delictes d’usurpació d’identitat i revelació de secrets

Miguel Ángel Vázquez ha estat arrestat aquest dijous arran de tres denúncies presentades en 2017 per antics professors

La Policia Nacional ha detingut aquest dijous a Palma al director de la UNED a Balears, Miguel Ángel Vázquez, per presumptes delictes d’usurpació d’identitat i descobriment i revelació de secrets, per suplantaar la identitat de 19 exprofesores de la UNED als qui havia d’haver donat de baixa, per a votar en el seu lloc en unes eleccions internes del centre.

Vázquez, era la persona encarregada de tramitar les altes i baixes de professors quan cessaven la seva relació amb la UNED a Balears. La investigació va començar arran de tres denúncies presentades en 2017 per antics professors de la UNED que van contar que algú havia usat la seva identitat per a votar en unes eleccions internes per a triar al representant dels professors i tutors d’aquesta universitat.

Els denunciants referien que algú havia usat la seva identitat per a votar en unes eleccions internes per a triar al representant de professors-tutors.

Els fets afectaven els tres denunciants, així com a altres 16 professors tutors que no es troben en actiu en la UNED. La intenció de Miquel Ángel Vázquez era que resultés escollida una persona amb la qual guarda relació d’amistat. Vázquez ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència