Connect with us

Esports

Balears augmenta les ajudes als esportistes d’alt nivell fins a 550.000 euros

Destinats a mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions

A proposta de la Direcció General d’Esports i Joventut s’ha aprovat la convocatòria d’ajuts als esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions l’any 2017, per un import de 550.000 €. En aquest sentit, cal destacar que hi hagut un increment de les ajudes d’un 22%, en 100.000 €, respecte de l’any passat en què hi va haver una partida de 450.000 €, fet que demostra l’aposta clara i ferma per part de la Conselleria en el foment de l’esport.

Les sol·licituds per rebre aquesta ajuda han d’anar adreçades a la Direcció General d’Esports i Joventut de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, i el termini per presentar-les acaba dia 22 de juny d’aquest mateix any.

L’objectiu de la convocatòria és donar suport als esportistes d’alt nivell de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions durant l’any 2017, i l’adjudicació d’aquestes subvencions es regeixen per criteris de mèrits esportius; d’aquesta manera aquells esportistes que han tengut millors resultats són els que tenen més possibilitats d’optar a aquestes ajudes.

Altres anys han estat beneficiaris d’aquestes subvencions esportistes com el triatleta Mario Mola, Melani Homar en petanca, Sete Benavides en piragüisme, Melani Costa en natació, Albert Torres en ciclisme i Caridad Jerez en atletisme.

Són tendència