Connect with us

Oci i Cultura

El Campus Rock Manacor concentra el talent de 48 joves músics

La trobada d’enguany ha comptat amb la participació dels músics professionals Toni Xuclà, Joan-Pau Chaves, Marc Grasas, Jimmy Piñol, Clara Fiol i el músic Toni Nadal

El Conservatori Municipal de Manacor ha acollit per novè any consecutiu el Campus Rock, un cap de setmana intesiu en que músics professionals i joves amb ganes de desenvolupar el seu talent musical han conviscut preparant un repertori de grans èxits del rock i algunes cançons escrites pels joves participants.

Els prop de cinquanta joves músics que han format part del IX Campus Rock Manacor durant els dies 8, 9 i 10 de febrer han estat en contacte directe amb els músics professionals Toni Xuclà (Menaix a truà), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marc Grasas (Nua), Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto), la cantant, poetessa i compositora Clara Fiol o el músic manacorí Toni Nadal. Amb ells, els joves s’han dividit en diferents formacions de rock. Bateries, guitarres, baixos, instrumentistes de vent, teclistes i cantants per fer feina durant tot el cap de setmana sobre un repertori de cançons de Queen, balades dels grans clàssics del rock i del pop, cançons en català i algunes cançons emmarcades en l’anomenat rock dur.

La feina que tots els joves músics varen fer durant els dies 8, 9 i 10 de febrer es va poder veure i escoltar al concert final que va acollir el Teatre de Manacor l’horabaixa de diumenge passat, dia 10 de febrer. Durant el concert es varen oferir versions de grans clàssics musicals però “una part important del Campus gira entorn de la composició de cançons i per això les cançons compostes pels participants també varen sonar ben fort durant el concert final”, afegeix Jaume Tomàs.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència