Connect with us

Comunitat

Bloquejades gairebé un centenar de comptes bancaris de l’empresa acusada d’estafa immobiliària

Podria haver-hi 300 afectats i la quantitat defraudada podria sumar uns 5 milions d’euros

La Guàrdia Civil ha bloquejat 98 comptes bancaris i 38 propietats immobiliàries de l’organització delictiva dedicada a l’estafa múltiple en la venda d’habitatges a Mallorca, en la qual podria haver-hi 300 afectats i la quantitat defraudada podria sumar uns 5 milions d’euros.

Després de la detenció a Colòmbia en la matinada del passat 5 de febrer del considerat capitost de l’organització, en una operació conjunta de la Guàrdia Civil i la Policia de Colòmbia, l’institut armat ha informat en un comunicat aquest dimarts que l’operació per a investigar aquest cas s’ha saldat amb la detenció d’11 persones.

Les detencions s’han practicat en l’anomenada “operació Lloriguera””, desenvolupada a Mallorca, Barcelona i Tarragona. A més dels 11 detinguts, investiguen a altres 2 persones com a presumptes integrants de l’organització dedicada al frau massiu d’operacions immobiliàries que actuava des de 2015.

Els imputen els suposats delictes d’estafa, blanqueig de capitals, falsedat documental, usurpació d’estat civil i alçament de béns.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *