Connect with us

Comunitat

Així va ser la transformació de Carlos García Roldán, el presumpte estafador immobiliari detingut a Colòmbia

El programa d’IB3 “Cinc Dies” ha emès les imatges de la seva detenció la setmana passada. El presumpte estafador apareix irrecognoscible, molt més prim, amb perilla i el pèl tenyit de castany

Aquest dilluns el programa d’IB3 “Cinc Dies” ha emès les imatges del moment de la detenció de Carlos García Roldán per la policia colombiana. El presumpte estafador ha canviat completament la seva imatge. Apareix molt més prim, amb perilla i el pèl tenyit de castany. L’empresari català establert a Mallorca des de fa diversos anys va desaparèixer de l’illa a l’abril de l’any passat, quan van començar a arribar-li citacions de diversos jutjats de Palma per les denúncies dels afectats sobre una presumpta estafa immobiliària.

El major presumpte estafador de Mallorca haurà de decidir ara si accepta la seva entrega voluntària a Espanya o rebutja l’extradició. Si s’oposa a l’extradició, el tràmit judicial pot demorar-se mesos, temps que el detingut haurà de passar en una presó colombiana. Si accepta tornar a l’illa, el lliurament també pot ser una mica lent i podria demorar-se algunes setmanes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència