Connect with us

Actualitat

Alerten de la presència de ‘venedors miracle’ a Manacor: El matalàs de 3.500 euros només apte per a jubilats

Fan creure  a les persones que son convocades a trobades informatives que el producte redueix al 100% els accidents cardiovasculars, sense aportar cap mena d’informe científic

Un grup de pensionistes i jubilats de Manacor són convocats des de fa dies a unes xerrades sobre salut i benestar que organitza l’empresa Telemedical. Només pel fet d’assistir et regalen 6 litres d’oli d’oliva i un cuixot iberic, diu la convocatòria en forma de reclam. Els assistents només han d’escoltar una conferència sobre les presumptes bondats d’un matalàs que comercialitza aquesta empresa i rebre a canvi diversos regals.

El procediment dels anomenats ‘venedors miracle’ sempre és el mateix. Tal com denuncien múltiples afectats en diferents fòrums d’Internet l’empresa contacta amb jubilats, vídues o pensionistes. Les persones convocades són introduïdes en una sala i a través de tècniques comercials agressives en les quals se’ls prometen descomptes si acaben convencent al personal perquè compri el producte. No obstant això, els problemes arriben quan els compradors volen que se’ls retorni els doblers en comprovar que «els múltiples beneficis per a la salut de tota la família» que promet aquest matalàs màgic no són tals o que «per Internet el producte pot comprar-se per menys de 150 euros».

Crida també l’atenció que una de les suposades ‘comandes’ feta per una persona d’avançada edat figura l’import total de la compra (2.995 euros) escrit al llapis i pràcticament il·legible. La suposada persona també estafada hauria entregat 50 euros a compte, segons aquest ‘comprovant’ lliurat per Telemedical.

Tal com asseguren alguns afectats,  intentar contactar amb l’empresa en qüestió és una tasca pràcticament impossible, si algun familiar de les persones majors afectades intenta fer algun tipus de reclamació. Alguns veïnats de Manacor s’han vist en aquesta tessitura aquests últims dies. Denuncien la venda de matalassos per un import de 2.995 euros, havent lliurat 50 euros a compte, amb el compromís que hauran d’efectuar un segon pagament de 450 euros a domicili i que ells et permeten finançar la resta de la compra, amb uns imports mensuals que ronden els 125 euros mensuals durant 24 mesos. Al final, l’anomenat ‘colchon miracle’ t’acaba costant un ull de la cara, i un sobirà disgust.

Per cert, crida també l’atenció que una de les suposades ‘comandes’ feta per una persona d’avançada edat figura l’import total de la compra (2.995 euros) escrit amb llapis i pràcticament il·legible.

Aquest tipus d’empreses, que en molts casos acaben sent denunciades en els jutjats, el jutge fins avui ha acabat donant la raó als demandants.

Si aquests dies reben una convocatòria per a assistir a una xerrada d’aquest tipus, els recomanem quedar-se tranquil·lament a casa i evitar-se sorpreses desagradables per part dels anomenats ‘venedors miracle’.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com