Connect with us

Actualitat

Autoritzada la contractació de l’obra de la nova Unitat Bàsica de Salut de Montuïri

Es doblarà el nombre de consultes (de tres a sis) i es triplicarà la superfície actual (de 120 m2 a 400 m2)

El Consell de Govern ha autoritzat la contractació de l’obra de construcció de la Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Montuïri, per un valor de 532.818 €, amb la qual es doblarà el nombre de consultes i es triplicarà la superfície destinada a equipaments. La nova edificació suposarà una millora de la qualitat assistencial que s’ofereix a la població, amb unes instal·lacions més àmplies, còmodes i accessibles. Actualment, es prepara la licitació de les obres, que tindran una durada prevista de dotze mesos.

El nou equipament sanitari s’ubicarà en un solar situat a uns 250 metres de distància de l’actual UBS. Es doblarà el nombre de consultes (de tres a sis) i es triplicarà la superfície actual (de 120 m2 a 400 m2). Disposarà de dues consultes de medicina familiar, dues d’infermeria, una de pediatria i una d’infermeria pediàtrica, a més d’una sala de cures i una d’extraccions. El nou edifici també tindrà un vestíbul, una recepció, sis sales d’espera i un arxiu. Amb tot això es resoldran els problemes derivats de l’antiguitat del centre actual, com ara les barreres arquitectòniques —incòmodes per als usuaris i per al personal—, els problemes de climatització o les limitacions d’aparcament.

La UBS de Montuïri pertany a la Zona Bàsica de Salut de Vilafranca, juntament amb el Centre de Salut Ses Roques Llises, a Vilafranca, i les UBS de Petra, de Porreres, d’Ariany i de Sant Joan. Atén una població de 2.619 targetes sanitàries amb una plantilla de dos metges de família, dos infermers, un pediatre i un auxiliar administratiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència