Connect with us

Actualitat

Detinguts 5 joves, quatre d’ells menors d’edat, per robatoris en col·legis de S’Illot i Porto Cristo

També se’ls acusa d’haver perpetrat un robatori en un establiment hoteler

Agents de la Policia Nacional a Manacor i de la Policia Local, han col·laborat en l’esclariment dels robatoris amb força en dos col·legis públics de S’Illot i Porto Cristo, així com en el robatori en un hotel també del nucli de S’Illot, procedint a la detenció d’un grup de joves conformats per cinc menors d’edat i un major.

Els fets van ocórrer el passat 7 de gener, en què es va produir un robatori amb força en un col·legi públic en S’Illot, on a més de nombroses destrosses en el mobiliari, els autors se’n dugueren un equip informàtic, diversos telèfons mòbils i doblers en metàl·lic.

La mateixa nit es va produir un segon robatori, aquest en grau de temptativa, en un altre col·legi públic de la costa de Manacor, a Portocristo.

La col·laboració entre el Policia Tutor de la Policia Local i la Policia Nacional, va permetre centrar les investigacions sobre els possibles autors dels fet, un grup de joves conformat per cinc menors d’edat i un adult. El seguiment de les activitats d’aquest grup va permetre als investigadors esbrinar que el passat 16 de desembre s’havia produït un robatori amb força en un hotel de S’Illot, on a més de fer-se amb les claus de totes les habitacions per a sostreure diversos perfums, van intentar endur-se’n igualment els televisors. Arran d’aquest darrer fet, va quedar demostrada la vinculació d’un dels integrants d’aquest grup amb el robatori amb força en els dos col·legis públics. Tots ells van ser detinguts.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència