Santanyí fa passos per a rebaixar l'ús de materials plàstics
Connect with us

Oci i Cultura

Santanyí fa passos per a rebaixar l’ús de materials plàstics

Les oficines d’informació turística del municipi repartiran 3.000 bosses reutilitzables entre els veïnats i visitants

L’Ajuntament i la regidoria de Turisme de Santanyí estan completament compromesos amb la protecció del medi ambient, i per això ha posat en marxa una iniciativa per conscienciar a la població perquè utilitzi menys plàstics. I és que les oficines d’atenció les oficines d’informació turística repartiran 3.000 bosses reutilitzables entre els veïnats i visitants. Segons ha explicat la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, “es tracta d’una iniciativa senzilla però que hem de fomentar des de les institucions públiques i les que estan de cara al públic. Es tracta de bosses reutilitzables amb la marca de Cala d’Or, Cala Figuera i Cala Santanyí, perquè la gent pugui anar a comprar sense haver d’utilitzar bosses de plàstic. Entre tots hem de fer tot el possible per protegir el nostre entorn, especialment a un poble com el nostre, que ha de tenir la millor imatge que es pugui oferir ”.

Els primers a disposar de les bosses han estat les diferents associacions del nucli de Cala d’Or, amb qui es va mantenir una reunió per presentar diferents iniciatives i preparar els esdeveniments de 2019. Les bosses es podran recollir a les dependències municipals de l’Oficina de Turisme de Cala d’Or.

Aquesta iniciativa per protegir el medi ambient se suma a una altra també posada en marxa per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí amb la distribució de tassons de plàstic reutilitzable. Es tracta de tassons que es repartiran durant les festes com la Feria de Abril de Cala d’Or, la nit de cap d’any, o d’altre esdeveniment on participi molta gent.

Es tracta de bosses reutilitzables amb la marca de Cala d’Or, Cala Figuera i Cala Santanyí, perquè la gent pugui anar a comprar sense haver d’utilitzar bosses de plàstic

Aquesta iniciativa per protegir el medi ambient se suma a una altra també posada en marxa per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí amb la distribució de tassons de plàstic reutilitzable. Es tracta de tassons que es repartiran durant les festes com la Feria de Abril de Cala d’Or, la nit de cap d’any, o d’altre esdeveniment on participi molta gent, per reduir la quantitat de residus que es generen amb les begudes. Tal com diu el regidor de Turisme de Santanyí, Rafael Batle, “la idea és aconseguir conscienciar als veïnats de la importància de reduir la quantitat de plàstic que utilitzem, i per això s’aniran repartint tassons als diferents esdeveniments que s’organitzin. Una acció que complementarà la iniciativa de les bosses dels nuclis de Cala d’Or, Cala Figuera i Cala Santanyí”.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com