Connect with us

Actualitat

Simulacre d’evacuació a la platja adaptada de Cala Bona

Hi han participat els socorristes  i la Policia Local de Son Servera

La troballa d’una bossa abandonada ha estat el punt de partida del simulacre d’evacuació que s’ha duit a terme aquest dilluns dematí, a la platja adaptada de Cala Bona. En l’exercici han participat els socorristes de les platges de Cala Bona i la Policia Local de Son Servera, i ha servit per preparar-se davant una situació d’emergència i posar en pràctica el pla d’evacuació d’una platja amb persones usuàries amb alguna discapacitat motriu com són els del punt accessible d’aquesta platja.

La platja de Cala Bona és una platja totalment accessible, sense barreres arquitectòniques i amb infraestructures, serveis i personal acreditat per donar servei a les persones amb discapacitat. En definitiva, una platja pensada com un espai perquè realment el pugui gaudir tothom. A més, aquesta platja és la primera de Mallorca que disposa de la certificació AENOR d’Accessibilitat Universal, d’acord amb la Norma UNE 170001.

La platja accessible de Cala Bona s’emmarca dins una política activa de l’Ajuntament de Son Servera i en especial de la Regidoria de Turisme per a l’accessibilitat de tots els serveis i equipaments municipals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència