Cala Figuera disposarà d’un nou mirador sobre la bocana del port
Connect with us

Oci i Cultura

Cala Figuera disposarà d’un nou mirador sobre la bocana del port

S’està construint a un solar de l’Ajuntament situat als carrers Juan Sebastián Elcano i Hernán Cortés, i suposarà una inversió de 140.00 euros

El port de Cala Figuera és un dels indrets més emblemàtics del municipi de Santanyí; la bocana del port és una de les més admirades i estimades, tant pels residents com per qui ens visita. Precisament per aquest interès que genera aquesta zona del nucli costaner, l’Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa la construcció d’un mirador a un solar de titularitat pública situat a l’encreuament dels carrers Juan Sebastián Elcano i Hernán Cortés.

Amb una inversió de 140.000 es pretén que sigui un lloc on pugui accedir tothom amb comoditat i que a més quedi integrat tant en l’entorn natural, com en l’entramat urbà. Segons ha explicat el regidor d’Infraestructures Municipals i batle pedani de Cala Figuera, Salvador Ferrer, “es tracta d’un espai únic al nostre poble que fins ara no era accessible de cap de les maneres. Hi havia males herbes i podia resultar perillós; per això s’hi està fent una actuació perquè es pugui aprofitar l’espai i que quedi integrat en l’entramat urbà de la zona”.

També s’han millorat les condicions de la zona d’aparcament públic que hi ha al carrer Hernán Cortés

A més del projecte del nou mirador de Cala Figuera, dins el mateix projecte s’han millorat les condicions de la zona d’aparcament públic que hi ha al carrer Hernán Cortés. Aquestes millores se sumen a les ja executades fa dos anys amb l’ampliació de les voreres i el nou asfaltat de cap a cap del carrer Juan Sebastián Elcano. Tal com a recordat el batle Santanyí, Llorenç Galmés “Tots aquests projectes formen part del pla de millorar perquè el nucli de Cala Figuera estigui en les millors condicions possibles al més aviat possible. Sabem que és un nucli que ha patit molt durant els darrers anys, i des de l’Ajuntament s’està fent tot el possible perquè recuperi la seva millor cara. No podem fer tot els que ens agradaria de cop, però si en diferents fases i ajustat al pressupost del qual disposem”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com