Connect with us

Esports

El Volei Manacor es fa fort en Na Capellera (3-1)

Aquest cap de setmana va aconseguir sumar tres importants punts davant el Rio Duero Soria

El ConectaBalear CV Manacor, setmana rere setmana, va fent passos ferms en el seu joc marcant cada vegada millor el seu terreny en Na Capellera. La darrera víctima del conjunt manacorí va ser el Rio Duero Soria, vuitè classificat de la Superlliga, que va oferir resistència en molts de moments del partit.

Els de Manacor varen guanyar els dos primers sets d’un partit igualat. El tercer set, però, se’ls va fer costa amunt. El vespre es complicava pels manacorins. El quart set tampoc va ser cap camí de roses pel Manacor que va arribar a tenir un desavantatge de sis punts. Quan pareixia que el partit desembocaria en un cinquè set, va sorgir la figura d’Anderson Chourio per tancar el partit. Finalment, els tres punts en joc es quedaren novament a casa.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR-CDV RIO DUERO SORIA: 3-1

PARCIALS: (25-23), (25-20), (18-25), (27-25)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Meléndez, Jukoski, Rivera, Filter, De Chavarría, Armesto i Català (L). També van jugar Chourio, Cabrer, Perelló, Gallego, Rei, Palacios i Barceló.

CDV RIO DUERO SORIA: Salvador, Sevillano, Méndez, Sánchez, Dos Santos, Híster, Hernández (L). També van jugar Louches, Vinuesa, Martin i Salas.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència