Connect with us

Actualitat

Educació treu a licitació la construcció d’un gimnàs al CEIP Ses Salines

El projecte conta amb un pressupost de prop de 320 mil euros i un termini d’execució de sis mesos

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Ses Salines amb la construcció d’un gimnàs, dos vestuaris i un petit magatzem amb un porxo.

Aquest projecte surt a licitació per prop de 320 mil euros i un termini d’execució de 6 mesos.

Projecte d’ampliació

L’ampliació suposarà dotar al centre de 225 m2 de superfície construïda addicional. A l’actualitat des de la planta superior s’accedeix a través d’una porta al final del passadís a la coberta del gimnàs i queda preparat per tal que al futur s’ampliïn les aules necessàries damunt el gimnàs.

Aquestes obres surten a licitació conforme a la nova Llei de contractes del sector públic, a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. Una vegada s’han publicat, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència