Connect with us

agenda

Capdepera acollirà la presentació del llibre “Riera Ferrari, la història de la meva vida”

És una primera biografia encomanada per l’artista manacorí als autors, Albert Carvajal i Antoni Gomila

El pròxim divendres, 22 de febrer, el Centre Melis Cursach de Capdepera acollirà la presentació  del llibre “Riera Ferrari, la història de la meva vida”.

El volum és una primera biografia encomanada pel mateix artista als autors: Albert Carvajal Mesquida (Manacor, 1973), llicenciat en història per la UIB (1996) i especialista universitari en arxivística, i Antoni Gomila Grimalt (Manacor, 1974), diplomat en magisteri en l’especialitat de llengua estrangera per la UIB. L’obra s’ha realitzat a partir d’una sèrie de converses enregistrades amb l’artista al llarg de dos anys de trobades amb ell.

El llibre consta de set capítols: “El naixement d’un artista”, “Una infantesa agredolça”, “Barcelona”, “Tornada a Mallorca”, “Cala d’Or”, “L’Auba” i “La meva mort”. Inclou nombroses fotografies de l’arxiu familiar i del mateix protagonista, així com fotografies de les seves obres, des del primer quadre que va pintar, un vaixell, fruit del dramatisme d’una etapa difícil, fins al darrer any de vida de Joan Riera Ferrari.

El pròleg és d’Andreu Genovart Orell, rector de Manacor, i les fotografies, de Mateu Pascual i Joan Servera, a més de l’arxiu familiar. El disseny i la impressió són de Factoria Muntaner, i l’edició, de Purpurina Editorial. En l’edició hi ha col·laborat els ajuntaments de Palma, Manacor i Santanyí. Joan Riera Ferrari va morir l’any 2017 als 74 anys.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència