Connect with us

Actualitat

Algaida incorpora a 3 nous agents de la Policia Local

L’augment de la plantilla policial permetrà cobrir tots els caps de setmana, segons ha informat el Consistori

L’Ajuntament d’Algaida ha consolidat la plantilla de la Policia Local amb 3 nous agents que el passat divendres, dia 1 de febrer, varen prendre possessió de la seva plaça. D’aquesta manera, el cos de seguretat local queda integrat per 5 agents i el cap de Policia, Joan Oliver.

Amb la incorporació d’aquests 3 agents, la plantilla es veu duplicada en efectius, ja que ara fa un any estava integrada per 3 policies. Aquesta ampliació de la plantilla permetrà cobrir els caps de setmana. “Tenim un terme municipal molt extens, amb 6.000 habitants i amb tres nuclis urbans i la zona de Cura, això fa que els caps de setmana, i a més està comprovat amb l’112, hi hagi moltes incidències com ara accidents, incendis, problemes amb guals, i pensàvem que era prioritari garantir la presència de la Policia Local els dissabtes i diumenges”, explica la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.

D’aquesta manera, a partir d’ara, es cobriran els caps de setmana els matins i horabaixes i, en alguns d’ells, els torns permetran que hi hagi cobertura de nit des de les 21.00 a les 4.00 hores.

Així mateix, l’ampliació de la plantilla, permetrà fer més prevenció i campanyes d’alcoholèmia, documentació de vehicles i conductors, controls de seguretat viària i continuar amb la tasca del Policia Tutor amb els infants, joves i la comunitat educativa del municipi. Així mateix, també hi haurà més presència dels policies al carrer i camins del terme municipal.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència