Manacor reivindica el llegat d’Antoni M. Alcover
Connect with us

Oci i Cultura

Manacor reivindica el llegat d’Antoni M. Alcover

Amb una ofrena floral a l’obelisc que la ciutat li va dedicar

El monument es va recuperar l’any 2015 i es va reubicar en un dels extrems de l’avinguda Antoni Maura. De llavors ençà els membres de l’Associació d’Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover impulsen aquesta tradicional ofrena floral.

L’acte se celebra dia 2 de febrer, coincidint amb el naixement de l’escriptor, eclesiàstic, lingüista, folklorista i arquitecte manacorí. Per això dissabte dematí l’obelisc dedicat a Alcover es va omplir de gent que va voler participar en “ una contribució senzilla però sentida als actes que se celebren durant la setmana dedicada a Mossèn Alcover”, explicà la directora de la Institució Antoni M. Alcover, Bàrbara Sagrera. Abans de començar els Amics de l’Escola de Mallorquí varen recórrer vestits a l’antiga
l’avinguda Antoni Maura acompanyats dels xeremiers tot fent una crida a la ciutadania per participar en l’ofrena floral.

Amb un senzill homenatge en forma de paraules, música i flors, els representants municipals, els descendents d’Alcover, els membres de l’Associació d’Amics de la Institució Antoni M. Alcover, els amics de l’Escola Municipal de Mallorquí, els representants de la comunitat educativa de l’IES Mossèn Alcover, diversos estudiosos de la figura i l’obra d’Alcover i molts veïnats i veïnades a títol particular varen voler participar de l’ofrena floral al monument. L’acte s’ha tancat amb l’actuació musical de la Coral de Fartàritx.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com