Connect with us

Actualitat

Maria Antònia Sansó proposa abaixar els impostos, millorar la xarxa d’aigua i embellir Manacor

Aquestes són les prioritats polítiques de la candidata del PP a la batlia, en un acte de presentació celebrat aquest divendres a vespre a Cala Millor

El Partit Popular de Manacor va celebrar aquest divendresa a vespre la presentació oficial de la candidata a la batlia, Maria Antònia Sansó, amb un sopar a l’Hotel Sentido Castell de Mar, a Cala Millor, on varen acudir centenars de persones. El secretari general del Partit Popular, Teodoro García, el president autonòmic, Biel Company, el candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, i el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, també varen acudir a l’acte per donar suport a la candidata. L’actual presidenta del PP de Manacor va voler començar l’acte agraint a tots els assistents la confiança i el suport rebut i va afirmar que “això posa de manifest uns dels valor principals del Partit Popular, la unitat”.

Maria Antònia Sansó va afirmar que aquests anys que el PP ha format part de l’equip de govern, ha fet moltes propostes gràcies a les quals s’han complert molts d’objectius, com “asfaltar molts de carrers de Manacor i embellir el municipi”. Respecte a la xarxa d’aigua, la candidata va afirmar que “hem aconseguit minimitzar les fuites d’aigües, però volem seguir fent feina perquè l’objectiu principal es llevar els nitrats i aconseguir que l’aigua de Manacor sigui potable”. També va recordar que “vàrem presentar un projecte per una potabilitzadora perquè el Govern Balear ho pagués amb l’impost de turisme sostenible i el govern socialista ho ha destinat a un parell de cotxos elèctrics i 0 euros per l’aigua potable. Al Govern de na Francina Armengol no l’hi ha importat l’aigua potable a Manacor”.

La candidata va afirmar que el Partit Popular de Manacor és l’únic partit que aposta per una baixada d’impostos per a la classe mitjana

Fent referència als imposts, va explicar que “el Partit Popular es aval de bona gestió i gràcies a això hem aconseguit davallar els impostos: duim 3 anys seguits davallant l’IBI, hem aconseguit que els hereus ara paguin la meitat del que pagaven i també bonificacions del ICO per reformar locals”. Així, la candidata va afirmar que el Partit Popular de Manacor és l’únic partit que aposta per una baixada d’impostos per a la classe mitjana.

Sansó també va voler explicar els compromisos que presenta el PP de cara a les properes eleccions municipals, i ha afirmat que “volem seguir baixant els impostos, millorant la xarxa d’aigua i embellint el municipi de Manacor. Volem peatonalitzar més zones perquè sa gent disfruti del seu poble, i també per incentivar es turisme perquè sabem que és es nostre sector principal i que aporta molts de beneficis al petit i mitjà comerç. Però això volem convertir sa zona costanera i es nucli de Manacor en un espai turístic de qualitat”.

Durant l’acte s’ha xerrat de les ajudes socials, on la presidenta del PP de Manacor ha afirmat que “volem destinar les ajudes a la nostra gent, a la gent major, dependents i malats, la gent que realment ho necessita i que a demés du tota la vida cotitzant. Son ells els que s’ho mereixen”. I respecte a la seguretat, va reconèixer que “volem fer feina per eliminar la delinqüència i tornar fer de Manacor un municipi segur”.

La candidata també va voler remarcar que “el PP sempre defensa les tradicions, però sense imposicions, com en temes d’educació que apostam per la lliure elecció de centre perquè volem que siguin els pares els que triïn el futur dels seus fills”. I respecte a l’Ajuntament, ha reconegut que “ho volem fer més proper perquè pensam que és l’administració la que s’ha d’adaptar al ciutadà i no al revés. Per això ja hem implementat l’adminstració electrònica”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència