Connect with us

agenda

Fa 8 anys: La propietat d’Es Fangar reconeixia la titularitat pública dels camins de la finca

Aquest acord va suposar la retirada del plet que mantingueren en el jutjat l’Ajuntament de Manacor i l’entitat Finca d’es Fangar SA

Va ser un assumpte que va arrossegar durant molt de temps. I és que la Plataforma Camins Públics i Oberts no amollaran fins que la propietat fa cedir davant les seves reivindicacions. L’acord, que va haver de ser ratificat pel Ple de l’Ajuntament, contemplava una cessió de 27 quarterades d’una zona de pinar al municipi, per a usos exclusivament lúdics, a canvi de què el principal camí d’accés a la finca no transites per davant de les cases. Aquest camí sofriria una lleugera variació respecte al traçat que mantenia en aquell moment d’uns 200 metres, aproximadament. El Consistori de Manacor va tenir que aprovar una Ordenança Reguladora del transit de vianants per la zona. La propietat es va comprometre també a costejar investigacions de recerca històrica i a fer una donació de 50.000 euros, respectivament, a les entitats Aproscom i Estel de Llevant. Segons els integrants de la Plataforma, l’acord va permetre la recuperació de molts de camins que transitaven per la finca i que haurien desaparegut amb els pas dels anys.

Aquest acord va suposar la retirada del plet que mantingueren en el jutjat l’Ajuntament de Manacor i l’entitat Finca d’es Fangar SA, en el qual el Consistori reclamava, a través de la plataforma, la titularitat pública dels camins de la finca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència