Connect with us

Actualitat

Una dona agredida pega foc al cotxe del seu marit a Manacor

Els fets tingueren lloc aquesta passada matinada, prop de l’edifici de Sa Torre de Ses Puntes

Agents de la Policia Local de Manacor han detingut aquesta passada matinada a una parella, ell acusat de maltractaments a la seva dona, i a ella per pegar-li foc al seu vehicle. L’home va sofrir cremades de primer grau arrel de l’incendi.

Els fets han ocorregut durant la mitjanit d’ahir, a pocs metres de l’edifici de Sa Torre de Ses Puntes. Sembla que l’home minuts abans dels fets hauria agredit a la dona. Posteriorment la dona li va pegar foc al cotxe. L’home es troba en estat greu.

La dona va decidir banayar amb gasolina el vehicle amb l’home en el seu interior

Sembla que la dona va decidir banyar amb gasolina el vehicle amb l’home en el seu interior i li va calar foc, per la qual cosa va sofrir ferides de primer grau principalment en la mà dreta. El foc va calcinar el cotxe en qüestió i va danyar un altre vehicle que estava pròxim al lloc dels fets.

L’home va ser detingut per un delicte de violència de gènere i la dona, després de la corresponent recerca, va ser imputada d’un delicte de danys i temptativa d’homicidi. Tots dos detinguts han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Manacor.

Són tendència