Connect with us

Oci i Cultura

Digitalitzades les Obres Completes de Salvador Galmés i Sanxo

Tota l’obra de l’escriptor llorencí es pot consultar i descarregar de forma completament gratuïta a la web de l’Ajuntament

La Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha conclòs una de les accions proposades dintre del Programa Municipal Salvador Galmés. Concretament, s’han digitalitzat les Obres Completes d’aquest reconegut escriptor llorencí, les quals conformen tota la seva obra i que es divideix en cinc toms diferents:

  • Narrativa 1. Flor de Card. Encalçant. Recordatori de la pelegrinació mallorquina
  • Narrativa 2. Relats breus i proses literàries
  • Obres completes 3. Lul·lisme
  • Obres completes 4. Articles, pròlegs i altres treballs. Epistolari
  • Escrits sobre Ramon Llull

Les Obres Completes es poden consultar i descarregar, de forma totalment gratuïta, a la web www.salvadorgalmes.cat a l’apartat Obra o directament accedint al següent enllaç.

A més, la web de Salvador Galmés, també compta amb altres versions dramàtiques de textos de l’autor digitalitzades, com per exemple El garriguer d’Infern de Pau Quina, Flor de Card i El fill de l’aire i de la mar de Francesca Vadell Cubells, Pica-Calderes de Catalina Florit Llinàs i Flor de Card de Joan Gomila Gaià. Aquests textos també es poden consultar i descarregar gratuïtament.

La digitalització de les obres ha anat a càrrec de FEMAREC, un centre especial d’ocupació dedicat a la inserció social i laboral de col·lectius en risc d’exclusió i amb discapacitats intel·lectuals i que té l’objectiu d’apoderar aquest col·lectiu per aconseguir la seva integració sociolaboral, dotar-la de competències per posicionar-se davant la societat d’una manera crítica, reflexiva i participativa, augmentar la participació en l’entorn comunitari i conscienciar en perspectiva de gènere. La Unió de Cooperatives de Treball Associat ha fet arribar al compte habilitada de l’Ajuntament de Sant Llorenç un total de 3.396 euros que serà destinat íntegrament als damnificats de les inundacions del passat mes d’octubre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència