Connect with us

Comunitat

Una dona de 18 anys apunyala i mata a un home a Eivissa

El fet s’ha produït aquest matí al carrer Codolar, on l’home ha quedat estès a terra després de ser atacat. Ha mort poc després a l’hospital de Can Misses

Una dona de 18 anys ha estat detinguda aquest dimarts a Eivissa per matar a punyalades a un home de 31 anys en un carrer de la localitat de Sant Josep, segons ha informat la Guàrdia Civil.

El fet s’ha produït aquest matí al carrer Codolar, a l’altura del número 7, i on l’home ha quedat estès a terra després de ser atacat, presumptament, per la detinguda amb una navalla.

La víctima, natural d’Eivissa igual que l’agressora, ha mort poc després a l’hospital de Can Misses a causa de les ferides greus, ha informat l’Ajuntament de Sant Josep.

Després d’una recerca, agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil han detingut a la dona que es trobava amagada darrere d’uns matolls, en la zona d’Es Codolar.

Prop del lloc en el qual ha estat localitzada la presumpta agressora, també ha estat trobada la navalla de fulla petita utilitzada per per a apunyalar a l’home. La Guàrdia Civil sospita que existia una relació entre tots dos, encara que no s’ha confirmat si eren parella.

Són tendència