Connect with us

Comunitat

Detingut a Palma un operari de neteja que robava els telèfons mòbils de les cabines d’autobusos

Després els venia en el mercat negre arribant a recaptar més de 1.000 euros

Fa uns dies, agents de la Policia Nacional va detenir a un home de 42 anys d’edat per un presumpte delicte de robatori de 30 telèfons mòbils de les cabines dels autobusos d’una empresa privada de transports.

Les recerques van començar quan es va formular denúncia en la comissaria de Policia Nacional a Palma, en la qual una empresa d’autobusos situada en el polígon de Sa Tàpia, en el municipi de Palma, manifestava que li sostreien a les nits uns mòbils la finalitat dels quals era utilizar-los com a GPS per als seus conductors.Els agents després de tenir coneixement dels fets, van iniciar una investigació sobre els fets denunciats. El presumpte autor dels robatoris va resultar ser un treballador que s’encarregava de netejar els vehicles durants les nits.

Una vegada que el detingut tenia en el seu poder els terminals, després els venia en el mercat negre arribant a recaptar més de 1.000 euros. Quan l’empresa va començar a sospitar de l’empleat, va decidir rescindir el seu contracte laboral per falta de confiança.

Són tendència