Connect with us

Societat

Descobreix les novetats que dur la nova actualització del WhatsApp

Lluita contra les ‘fake news’, publicitat i previsualitzacions, entre d’altres

Ben aviat el servei de missatgeria WhatsApp, es podrà protegir amb empremta dactilar o amb reconeixement facial. Aquesta possibilitat serà possible a partir de la propera actualització. Aquesta és només una de les novetats que prepara l’aplicació de missatgeria instantània, que prepara un canvi a fons d’alguns dels seus serveis.

A més dels canvis de protecció, WhatsApp també permetrà, per exemple, tenir un mode nocturn que enfosquirà la pantalla i no molestarà tant als ulls.

Altres canvis passen per l’organització dels contactes, que ara es podran ordenar segons la interacció habitual que tinguem amb ells.

En la seva lluita contra les anomenades ‘fake news‘, els responsables de la companyia ja van avançar fa unes setmanes que, a partir d’ara, volen frenar la distribució de continguts virals. Per aquest motiu, en la nova actualització d’aquest 2019 es limitarà la redistribució de missatges i no es podrà reenviar el mateix missatge més de cinc vegades.

La nova actualització també permetrà la vista prèvia de fotografies i vídeos, sense necessitat d’obrir l’aplicació

WhatsApp també inclourà publicitat, un dels canvis més temuts per molts usuaris i que, en el fons, semblava inevitable a curt i mitjà termini.

Un altre canvi que ens durà la nova versió del servei és poder veure la vista prèvia de fotografies i vídeos, sense necessitat d’obrir l’aplicació.

Són tendència