Connect with us

Actualitat

Un jove, que acumula nombrosos delictes per robatoris amb violència, detingut novament a Manacor

Va intentar sostreure una bossa a una jove, a la qual va copejar, arrossegant-la pel terra, provocant-li importants lesions

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Manacor, han esclarit dos robatoris amb violència i intimidació ocorreguts en una mateixa nit, procedint a la detenció d’un home d’origen veneçolà, de 25 anys d’edat.

Els fets van començar quan el detingut va ser sorprès per una dotació de la Policia Local de Manacor instants després que intentés sostreure una bossa a una jove, a la qual va copejar, arrossegant-la pel terra, provocant-li lesions.

La Policia Nacional a Manacor es va fer càrrec de la recerca i va centrar les seves investigacions cercant una relació entre aquest robatori, perpetrat sobre una dona que acudia a treballar a les cinc de la matinada, amb un altre robatori amb violència i intimidació ocorregut a l’interior d’un habitatge habitat que es va produir tres hores abans.

Pel que sembla, l’individu va penetrar en l’habitatge i va agredir al seu habitant,  copejant-li repetides vegades, arribant a provocar-li lesions, per a finalment sostreure-li un mòbil.

Un dels antecedents que té el detingut, és el robatori en domicili que va cometre a Manacor contra una dona major a la qual va copejar amb un martell, a més d’una agressió sexual, de la qual està a l’espera de judici. Al detingut li consten antecedents policials, quatre robatoris amb violència i intimidació, en el qual va haver-hi un fet molt similar que va commocionar a Manacor, el robatori en una casa habitada i l’agressió a la seva inquilina, una dona d’avançada edat, mitjançant cops de martell en braços, cames i cap, fet que quasi li costa la vida.

El detingut aquest divendres ha passat a disposició judicial davant el jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia a Manacor.

Aquest mateix jove, va ser detingut per una presumpta agressió sexual el dia de Nadal, i de la qual està pendent de judici

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència