Connect with us

Esports

Llucmajor destina 10.000 euros del romanent de tresoreria a millores esportives

S’han millorat els exteriors de Les Palmeres on s’han pintat les pistes existents de bell nou i a Sa Torre s’han substituït les porteries i les cistelles existents

L’Ajuntament de Llucmajor ha realitzat millores a les zones esportives de les urbanitzacions de sa Torre i Les Palmeres, donant resposta així a demandes ciutadanes de les dues zones.

Concretament, s’han millorat les pistes poliesportives exteriors de Les Palmeres on s’han pintat les pistes existents de bell nou. Així mateix, a sa Torre s’han substituït les porteries i les cistelles existents i també s’ha col·locat una xarxa protectora per tal que les pilotes no arribin a l’avinguda. El regidor d’Esports, Bartomeu Tugores, explica que “són millores que ens demanda la gent i que en la mesura que podem anam duent a terme. De fet, aquestes s’han pagat amb el romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Llucmajor com a inversions financerament sostenibles i han costat 10.000 euros”.

Tugores apunta que “a banda de millorar les instal·lacions, també garantim la seguretat dels esportistes i també dels conductors de la zona de sa Torre, ja que les pilotes de joc acabaven sovint a l’avinguda i ara la nova xarxa ho impedirà”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència