Connect with us

Actualitat

Detingut un lladre que només va necessitar 15 minuts per a cometre vuit robatoris a Manacor

En sis cotxes i dos habitatges

Agents de la Policia Nacional a Manacor i la Policia Local, han detingut al presumpte autor de sis robatoris amb força a l’interior de vehicles, així com la temptativa d’entrar en dues cases, després de ser sorprès “in fraganti” mentre forçava un últim cotxe.

El detingut és molt conegut pels agents de Policia, per ser un consumat expert en aquest tipus d’accions, per les quals li consten nombrosos antecedents.

Va ser uns avis telefònic qui va alertar a la Policia Local de Manacor sobre un individu que estava copejant vehicles i portes d’habitatges amb la intenció d’accedir-hi, a altes hores de la matinada.

La col·laboració dels dos cossos policials va ser primordial per a detenir a l’autor. Es va establir un ràpid dispositiu policial conjunt amb el propòsit de localitzar a l’autor dels fets i detenir-lo.

Va poder ser arrestat quan intentava accedir al seu sisè vehicle. En el moment de la detenció presentava un tall a una mà fruit dels anteriors robatoris, del qual va al·legar que va ser “tallant llenya”.

Són tendència