Connect with us

Comunitat

En 2018 es van detectar 123 casos d’assetjament escolar en els centres educatius de Balears

Malgrat aquestes xifres, Educació diu que “la convivència en els centres ha millorat últimament”

El curs passat (2017-2018) es van detectar en els centres educatius de les Illes fins a 123 casos d’assetjament entre alumnes dels quals 61 van acabar en denúncia policial, segons l’última memòria de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar (Convivèxit).

Els casos confirmats de “bullying” van suposar el 28% del total de 436 episodis investigats com a potencial assetjament en l’àmbit escolar i, del conjunt, 65 van ser identificats inicialment com a possibles “ciberassetjaments”.

La directora de Convivèxit, Marta Escoda, ha subratllat que la lleugera reducció (-3%) dels casos confirmats de “bullying” reflecteix una tendència a la reducció general de la conflictivitat com a producte de les mesures preventives implantades en els col·legis en els últims anys.

“La convivència en els col·legis millora”, ha incidit el conseller d’Educació, Martí March, qui ha posat l’accent a més en altres iniciatives de millora de la relacions en les comunitats educatives com els programes d’educació igualitària.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència