Connect with us

Actualitat

Educació fa entrega d’un cotxe elèctric a l’IES Manacor i d’un tractor agrícola a l’IES Felanitx

Formen part dels equipaments per als centres de cicles formatius

La Conselleria d’Educació i Universitat ha lliurat sis vehicles elèctrics valorats en 142.901 euros a sis centres educatius de les Illes que imparteixen cicles formatius de la família professional de Transport i manteniment de vehicles: l’IES Manacor es un dels centres beneficiats, ja que imparteix cicles formatius relacionats amb l’automoció: formació professional bàsica de Manteniment de vehicles, grau mitjà de Carrosseria, grau mitjà d’Electromecànica de vehicles automòbils  i grau superior d’Automoció.

L’entrega d’aquest cotxe elètric (de la marca Smart, model ForTwo Electric Drive) permetrà dotar als esmentats centres d’eines d’aprenentatge de darrera generació i reforçar així la formació pràctica dels més de 550 alumnes que cursen estudis de la família professional de Transport i manteniment de vehicles.

A més dels cotxes elèctrics, la Conselleria d’Educació i Universitat també ha recepcionat aquestes darreres setmanes tres tractors agrícoles valorats en 92.624 euros per a tres centres educatius de les Illes Balears , entre els quals hi figura l’IES Felanitx que imparteix cicles formatius de la família professional d’Agrària. El centre de Felanitx imparteix formació professional bàsica d’Agrojardineria i composicions florals i grau mitjà de Jardineria i floristeria.

Pel que fa a les característiques del vehicle, es un tractor agrícola amb pala carregadora frontal, de la marca John Deere, model 4049, sèrie M i que tenen una potència de 45 cavalls.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència