Connect with us

Comunitat

Demanen la compareixença urgent de la Consellera de Sanitat “pel caos ocasionat al pàrquing de Son Espases”

“El fet d’haver aixecat les barreres sense haver acabat les obres no és més que una mesura electoralista i irresponsable”, segons Marga Prohens

El Grup Parlamentari Popular ha sol·licitat aquest dimecres la compareixença urgent de la consellera de Salut, Patricia Gómez, perquè expliqui el caos ocasionat a Son Espases després de l’entrada en vigor de la gratuïtat del pàrquing. Així ho ha anunciat la portaveu adjunta del PP, Marga Prohens en una compareixença davant els mitjans en el propi hospital, al costat de Miquel Tomàs, president de la comissió de Sanitat del PP balear.

Prohens ha criticat la “improvisació” del Govern en un tema tan delicat que “posa en perill la seguretat dels pacients i el bon funcionament de les ambulàncies”, com així ha denunciat la pròpia Junta de Personal de Son Espases. “Esteim davant d’un Govern esgotat que necessita titulars a qualsevol preu, obrint un pàrquing sense haver acabat les obres”, ha manifestat la vicepresidenta popular.

Per Marga Prohens, el fet d’haver aixecat les barreres del pàrquing sense haver acabat les obres no és més que “una mesura electoralista i irresponsable que mostra la desesperació d’un Govern que sap que li queden 130 dies”. També ha recordat que el PP va donar suport al Parlament la gratuïtat del pàrquing, “els usuaris no han de pagar, el Govern està en disposició de finançar-lo via impostos, però no d’aquesta manera improvisada”.

Ara l’IB-Salut haurà de subrogar el personal de la concessionària, 130 treballadors que haurà d’assumir el Govern, que sumant el cost de les obres i el rescat de la pròpia concessió, s’eleven a uns 100 milions d’euros el muntant total que costarà la gratuïtat del pàrquing que sortirà dels impostos dels ciutadans, ha dit Prohens.

 

 

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *