Connect with us

Oci i Cultura

El Teatre de Manacor, A d’Or de s’Agrícola

L’acte d’entrega va tenir lloc aquest dissabte a la nit, en un acte celebrat a l’Església del Convent

L’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor ha decidit enguany atorgar la seva anual distinció A d’Or a la institució del Teatre de Manacor, “pel seu treball en pro de la divulgació cultural i del municipi, no tan sols a Mallorca sinó també traspassant les fronteres insulars”. L’acte d’entrega va tenir lloc aquest dissabte a la nit, en un acte celebrat a l’Església del Convent. La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Antònia Llodrà, acompanyada del gerent del Teatre, Tomeu Amengual, recolliren la distinció en mans del president de l’entitat, Llorenç Femenias.

El relat La víctima, d’Antoni Mus, va prendre vida en la pell dels actors Danielle Fregapane, Francesc Miquel Quetglas i Joan Toni Sunyer.

Maria Antònia Gomila, Miquel Àngel Galmés i Joan Toni Sunyer, acompanyats de Petra Riera al piano, interpretaren algunes de les composicions més conegudes del teatre musical. El relat La víctima, d’Antoni Mus, va prendre vida en la pell dels actors Danielle Fregapane, Francesc Miquel Quetglas i Joan Toni Sunyer que, dirigits per Antoni Rosselló, varen aconseguir un gran aplaudiment del públic.

Fotos: Joan Servera.

Són tendència