Connect with us

Comunitat

Llorenç Galmés: “Permetrem el lloguer turístic en sòl rústic protegit”

El candidat del PP a la presidència del Consell de Mallorca incideix en que “les famílies es mereixen tenir aquesta opció”

El candidat del PP a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha assegurat, aquest dilluns, que “permetrem el lloguer turístic en sòl rústic protegit” en cas de presidir aquesta institució insular perquè “les famílies es mereixen tenir aquesta opció “ja que considera que” el Consell de Mallorca no pot minvar els ingressos econòmics de tantíssimes famílies afectades” per la gestió del Pacte a l’ens insular.

Llorenç Galmés, en una entrevista a IB3 Ràdio, ha recalcat, a més, que “farem un estudi rigorós sobre la zonificació turística a cada municipi” perquè “l’actual, del Pacte, no és la més adequada”.

Amb tot, el candidat popular ha incidit en que la institució insular “ha de ser propera a les persones i als Ajuntaments per solucionar els seus problemes i no crear-ni de nous”. En aquest sentit, ha retret als partits d’esquerres que governen actualment a Balears que “no hagin potenciat ni el transport públic ni hagin tengut una correcta gestió en carreteres; posant en risc la seguretat vial i incomodonant als conductors amb enormes embussos diaris en les principals artèries de Mallorca”.

Per tot això, Galmés reivindica la necessitat d’ “un canvi” de les actuals polítiques. “Nosaltres estam aquí per donar solucions als problemes i a partir del 26 de maig es notarà ja” en presidir institucions com el Consell de Mallorca, ha dit el candidat popular.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *