Connect with us

Societat

Denuncien més festes il·legals que mai a Manacor

Els veïnats consideren que la situació a dia d’avui ha arribat a un punt “totalment insostenible”

Un grup de veïnats de Manacor han denunciat a defrancdigital.com la preocupant proliferació en els últims anys de festes il.legals a distints indrets del municipi de Manacor. En opinió d’aquests veïnats ” el nostre municipi s’ha convertit en una ciutat sense llei, arribant ara mateix a un punt que és totalment insostenible”.

Es refereixen principalment a les festes il·legals que s’anomenen “Tardeos” i que per norma general solen durar fins a les 3 de la matinada en la majoria dels casos. “Dubtam bastant de la legalitat d’aquestes festes, on es pot veure com s’ocupa la via pública d’una manera descarada a més d’instal·lar màquines de beguda al carrers i en alguns casos també s’han arribat a instal·lar banyos portàtils. Ens demanam, com tal quantitat de bars, poden estar fent festes il·legals sense llicència, fer música en directe, deixar consumir alcohol al carrer i/o ocupar la via publica o  infringir l’aforament sense cap tipus de seguretat i sense que l’Ajuntament faci cap actuació”.

Fan una menció especial “a les festes que es convoquen al Jordi d’es Recó, com si d’una discoteca es tractés, al Centcinc, el Porron, Icafe, Es cos, Apolo, Bar Fleming, Bar Puigserver, Cafe Avinguda, Cafetera Porto, S’hort, Can Collet, Can Lliró, Bar Es Mercat, Can Vinyes, Cas Gallo, Es creuers, Es Poal, Es Recó, S’estació des tren, Mig i mig, L’origen, S’Atafal, Taverna Valenciana, Xarop, Bar Ronda,  tot això sense que la policia faci cap tipus d’actuació al respecte”, diuen els veïnats.

“La veritat és que no fa falta que els hi diguem als representants polítics que comanden a l’ajuntament que si aquesta situació no canvia, ens veurem obligats a denunciar als màxims responsables de l’Ajuntament davant els jutjats per prevaricació, ja que segur que estan al corrent del que es fa al seu poble”, manifesten.

“Si aquesta situació no canvia, ens veurem obligats a denunciar als màxims responsables de l’Ajuntament davant els jutjats per prevaricació”

Denuncien més festes il·legals que mai a Manacor
3.4 (68%) 15 vot[s]
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *