Connect with us

Actualitat

El PP fa oficial que Maria Antònia Sansó serà la candidata a Manacor

Assegura que “és uns dels reptes més importants de la meva vida” i ho vol encarar “amb força i coratge”

La Junta del Partit Popular de Manacor va aprovar per unanimitat, aquest dimecres vespre, la proposta amb la qual es presentava a Maria Antònia Sansó com a candidata a la batlia de Manacor per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig de 2019.

Maria Antònia Sansó, dona manacorina, mare i actual presidenta del PP de Manacor, ha incidit en què està “molt il·lusionada amb aquest nou repte, un dels més importants de la meva vida i ho vull encarar amb força i coratge. Vull transmetre la meva il·lusió, ganes de fer feina i de millorar el nostre poble”. A més, ha assegurat que el Partit Popular és “l’única opció de centredreta que hi ha actualment a Manacor, i juntament amb el meu equip volem fer feina per a tots els ciutadans. Tenim clar que existeixen mancances molt urgents que se solucionen amb decisions i mesures clares i valentes”.

La candidata a la batlia té 35 anys, va estudiar Turisme i ADE i va estar fent feina en el sector administratiu i econòmic fins que va iniciar la seva carrera política l’any 2015, quan va entrar com a regidora a l’Ajuntament de Manacor. Actualment es la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament i presideix l’empresa pública, SAM.

 

Són tendència