Connect with us

Esports

Únicament 200 dels 800 accionistes de l’hipòdrom de Manacor han acreditat els seus títols

Fet que dificulta a hores d’ara la possibilitat de poder constituir una junta de propietaris, amb capacitat de prendre decisions i desbloquejar la situació actual

Continua la incertesa entorn del futur de l’hipòdrom de Manacor, després que l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca decidís abandonar la gestió de les instal·lacions quan es va assabentar que havia vençut l’usdefruit que tenia l’Ajuntament de Manacor sobre el recinte.

El Consistori manacorí està intentat de mirar de resoldre administrativament parlant tot aquest embull. L’Ajuntament compta en aquests moments amb 224 títols de propietat de l’Hipòdrom. Però existeixen més propietaris, que són antics socis de la Sociedad de carreras de trote de Manacor, que va desaparèixer l’any 1983. Fa unes setmanes, els responsables polítics municipals van fer una crida als propietaris per tots els canals oficials amb l’objectiu de convocar una assemblea que permeti constituir una junta de propietaris, que seria un organisme amb capacitat per prendre decisions i que permetria desbloquejar la situació que actualment viu l’Hipòdrom de Manacor. Però, la crida sembla que no ha donat els resultats desitjats. Únicament 200 dels 800 accionistes de l’hipòdrom de Manacor han acreditat els seus títols davant de l’Ajuntament, fet que dificulta a hores d’ara la possibilitat de poder convocar dita assemblea.

El Grup Popular al Consell de Mallorca, per mitjà de la consellera Catalina Soler, ha alertat en el Ple celebrat aquest dijous que el futur de l’hipòdrom de Manacor està en perill com a conseqüència de la gestió duita a terme per l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca i del mateix president de la institució insular, Miquel Ensenyat, “que fins al darrer Ple ni tan sols s’havia pres la molèstia de parlar amb l’Ajuntament de Manacor” per tal de trobar una solució conjunta. “El futur de l’hipòdrom de Manacor ens preocupa molt i volem saber si tancarà”, ha afegit Soler.

El Conseller de Cooperació Local, Joan Font, ha insistit a dir que no hi ha voluntat per part de l’IEHM de tancar res, “únicament volem treballar amb seguretat jurídica i posar ordre a l’actual situació administrativa”.

Són tendència