Connect with us

Actualitat

Santanyí controlarà la velocitat a les vies urbanes del municipi

Gràcies a un conveni signat amb la Direcció General de Trànsit, la Policia Local disposarà d’un vehicle equipat amb l’última tecnologia per detectar infractors

La Policia Local de Santanyí a partir d’ara podrà controlar la velocitat a les vies urbanes del municipi, mitjançant un vehicle equipat amb radar que ha rebut de la Direcció General de Trànsit. Es tracta d’una furgoneta Fiat Scudo equipada amb un radar de darrera generació, que ben aviat es podrà veure als carrers i vies del municipi.

Aquesta mesura és una més de les que s’han anat marcant com a prioritàries per l’Ajuntament de Santanyí per tal d’augmentar la seguretat a les vies urbanes del municipi. En qualsevol cas, la seva finalitat no és de cap manera amb intenció recaptatòria, sinó que té per objectiu conscienciar els conductors de la importància de complir amb els límits de velocitat. Per això, els agents de la policia local iniciaran una primera campanya informativa als diferents pobles del municipi per explicar als veïnats les conseqüències de vulnerar la llei.

El radar s’anirà col·locant en els distints nuclis de població del terme municipal, tenint preferència als carrers on s’han produït accidents a conseqüència d’un excés de velocitat, als carrers on s’hagin detectat possibles incompliments dels límits de velocitat i en aquelles zones sensibles per l’afluència de persones o infants, com poden ser els voltants dels centres escolars.

L’acord de cessió de l’equipament ha estat possible després de la signatura fa uns anys, d’un acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Santanyí i la DGT. Tant el cap de la Policia Local de Santanyí, com el batle, s’han mostrat molt satisfets de poder incorporar aquest nou element per millorar el servei al municipi.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *