Connect with us

Actualitat

El carrer Ciutat de Manacor s’omple de gent i de festa !

Els visitants han pogut gaudir d’un capvespre ple d’activitats, de música i de bauxa que ha servit com a avantsala de les properes Fires i Festes de la ciutat

Per cinquè any consecutiu els comerciants del carrer de Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume han vestit de gala aquesta gran artèria comercial de Manacor per celebrar un capvespre “De passeig al carrer de Ciutat”. Els visitants han pogut gaudir d’un capvespre ple d’activitats, de música i de bauxa que ha servit com a avantsala de les properes Fires i Festes de la ciutat.

A partir de les 17.30 h de l’horabaixa la música ha començat a animar la verbena d’horabaixa a la plaça de Sant Jaume. Tots els comerços del carrer han oferit als visitants un tast de vermut i a partir de les 18.30 ha començat una demostració de ball Swing. Els visitants també han pogut gaudir de demostracions de dansa i també de música jazz en directe que ha recorregut i animat tota l’artèria comercial del carrer Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume.

Tots els comerços del carrer han oferit als visitants un tast de vermut i a partir de les 18.30 ha començat una demostració de ball Swing.

Són tendència