Connect with us

Comunitat

Cladera presenta la seva precandidatura per encapçalar la llista socialista al Consell de Mallorca

Aposta per un ens insular fort, amb més competències i que sigui un aliat dels ajuntaments

La secretària d’Economia del PSIB-PSOE i consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha presentat avui la seva precandidatura per encapçalar la llista dels socialistes al Consell de Mallorca, en el marc del procés de primàries de la formació i acompanyada per nombrosos càrrecs orgànics i institucionals socialistes.

Cladera ha manifestat que es presenta “amb molta il·lusió, coratge i respecte davant un nou projecte”, el qual afronta “des de l’experiència dels darrers anys com a regidora socialista a Sa Pobla i com a consellera d’Hisenda i Administracions Públiques”. Una experiència que, segons ha manifestat la socialista, “m’ajuda, m’avala i m’anima a fer aquesta passa i liderar el projecte socialista al Consell de Mallorca”.

Cladera ha recordat que aquests anys “ens hem romput les banyes per canviar la vida dels ciutadans de les illes, sortint d’una crisi que va ser mot mal entesa pels anteriors governants i que els socialistes teníem clar que havíem de revertir, invertint els millors recursos i polítiques per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i sobretot per recuperar l’Estat del Benestar que mai s’hauria d’haver perdut”.

En aquest sentit, la precandidata socialista ha manifestat la seva voluntat de “consolidar totes les millores impulsades pel que fa a la recuperació de drets i polítiques socials, fent molta feina per millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.

Aposta per un ens insular fort, amb més competències i que sigui un aliat dels ajuntaments.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència