Connect with us

Actualitat

“Des de 2005 a dia d’avui, hi ha hagut més de 240 accidents, 210 ferits i 21 morts en la carretera de Campos”

El PP acusa el Pacte al Consell de Mallorca de retardar l’inici de l’obra de la futura autovia per motius electoralistes

El portaveu del Grup Popular en el Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, juntament amb els representants populars de Llucmajor, Eric Jareño; de Campos, Francisca Porquer; de Felanitx, Biel Tauler i el batle de Santanyí i candidat a la presidència d’aquesta institució insular, Llorenç Galmés, han denunciat aquest dimecres  a Campos els retards del Consell de Mallorca en matèria d’obres viàries per motius electoralistes com a conseqüència de les tensions internes en el si del pacte, una circumstància que ha provocat que en els primers tres anys no s’hagi posat en marxa ni un sol projecte a Mallorca.

El portaveu del Grup Popular en el Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, juntament amb els representants populars de Llucmajor, Eric Jareño; de Campos, Francisca Porquer; de Felanitx, Biel Tauler i el batle de Santanyí i candidat a la presidència d’aquesta institució insular, Llorenç Galmés, han denunciat aquest dimecres a Campos els retards del Consell de Mallorca en matèria d’obres viàries.

En una roda de premsa conjunta, realitzada aquest dimecres a peu de carretera a Campos, Mauricio Rovira ha recalcat que “d’haver-se seguit el projecte del PP, a dia d’avui ja podríem tenir un nou tram més segur” i es podrien haver evitat els darrers accidents. “El Pacte del Consell ha retardat 3 anys el desdoblament de la carretera de Llucmajor a Campos per reduir l’ample 1 metre. Ens demanam si ha valgut la pena, perquè l’obra que ara comença ja podria estar acabada”, ha afegit.

A més, el portaveu popular ha destacat que “a la carretera de Llucmajor a Campos s’ha de fer l’obra que sigui necessària. Ni un metre més, ni un metre menys. Amb les millores viàries no s’ha de jugar a nivell polític” ha asseverat Rovira que també ha denunciat “el doble llenguatge de l’esquerra, que a Mallorca ens ha duit a veure com no s’ha posat en marxa cap projecte viari durant els 3 primers anys de legislatura”.

Per la seva banda, el batle de Santanyí i candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha lamentat les xifres respecte l’accidentabilitat a la zona ja que “des de 2005 a dia d’avui, hi ha hagut més de 240 accidents, 210 ferits i 21 morts en aquesta carretera”. Per això, ha fet especial èmfasi en la necessitat urgent “de tenir acabada la nova carretera com més aviat millor”.

“Armengol no ha cedit finalment davant les peticions dels seus socis de govern i els antiautopista” però “són obres que arriben amb tres anys i mig de retard” ha assenyalat Galmés que ha afegit que “el Pacte no ha escoltat les peticions que hem estat fent, durant tota la legislatura, des dels municipis afectats perquè les obres comencessin com més prest millor… però les han començat recentment pels seus interessos partidistes”.

Són tendència