Connect with us

Actualitat

Tres mesos després: El Govern encara està elaborant “l’informe definitiu” relatiu a les inundacions en el Llevant

A partir d’aquest informe es podran treure “conclucions i propostes de millora” i que serà el “document vàlid que tanca l’operació”, segons Catalina Cladera

Tècnics del Govern estan ultimant l'”informe definitiu” del Pla d’emergències per inundacions de Balears (anomenat Inunbal) relatiu a les inundacions en el Llevant ocorregudes el passat 9 d’octubre.

Així ho ha anunciat la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, en resposta a una pregunta dels mitjans informatius.

Cladera ha explicat que a partir d’aquest informe es podran treure “conclusions i propostes de millora” i que serà “el document vàlid que tanca l’operació”.

A més, ha avançat que aquest document “serà difós” i que es lliurarà tant a l’oposició com a la premsa. En aquesta línia, la consellera ha defensat que “el Govern ha actuat amb responsabilitat” i que “des del primer moment ha facilitat documentació a l’oposició”. També ha recordat la seva compareixença al Parlament per a explicar els detalls de la gestió de l’emergència.

El Grup Parlamentari Popular va registrar fa uns dies una sol·licitud d’empara a la Presidència del Parlament per a exigir que es recopili documentació que havia sol·licitat referent a les inundacions. Els ‘populars’ van presentar aquesta petició per haver transcorregut el termini legal que recull el Reglament sense que se’ls lliurés la documentació. Detalladament, el PP demana els butlletins periòdics i altres informes que fossin emesos per l’Agència Estatal de Meteorologia (l’Aemet) el dia de les inundacions; i el registre d’incidències, de les telefonades i decisions polítiques registrades en el Servei d’Emergències entre els dies 9 i 12 d’octubre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència