Connect with us

Actualitat

Vox presentarà candidatura a Manacor

El candidat a la batlia serà Alberto Jerez

Actua/Vox ha presentat aquest dimecres el Comitè Local de Manacor, i al candidat de la coalició electoral a la batlia del municipi. L’acte, presidit per Jorge Campos, ha comptat amb la presència de diferents representants del Comitè Executiu Regional.

El candidat a la batlia de Manacor, Alberto Jerez,  ha manifestat “la necessitat de defensar de manera clara i valenta els interessos dels ciutadans de la capital de Llevant”. Jerez ha posat l’accent principalment en la immigració il·legal existent en el municipi. “No esteim en contra de la immigració que té papers i cotitza sinó de la immigració il·legal. Una immigració sense papers que està saturant els serveis socials i copant les ajudes que a nivell municipal estan a la disposició dels ciutadans de Manacor”, ha explicat Jerez.

Jerez també ha destacat la falta de seguretat que es viu en el municipi i la falta de recursos de la Policia Local i ha agraït el pas endavant que han donat  més d’un centenar de persones que han decidit afiliar-se i que estan col·laborant activament amb el partit.

Jerez ha presentat al seu equip de treball que està format per Fernando Heredia, vicepresident de la formació, Vanesa Jofre, secretària general, Mª Ángeles Lijarcio, tresorera, i els vocals; Sebastià Salas, Juan Carlos Oliver i Juan Francisco Heredia.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència